Dr Bob Vermeulen

Dokter Bob Vermeulen is plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg. Hij voltooide zijn studies geneeskunde en de vooropleiding in de algemene heelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven onder leiding van Prof. Dr. P. Broos. Hij vervolgde zijn opleiding in het Universitair Ziekenhuis Gent op de dienst plastische heelkunde. In juli 2012 promoveerde hij er tot plastisch chirurg.

Nadien werkte hij als academisch staflid in het Erasmus MC en het Sint-Franciscusziekenhuis te Rotterdam, waar hij zich verder specialiseerde in de esthetische en reconstructieve chirurgie van borst en aangezicht. Hij begeleidde er tevens studenten in hun opleiding tot arts. Sinds 2014 werkt hij als staflid in het Ziekenhuis Oost-Limburg. Hij is gespecialiseerd in esthetische en reconstructieve borstchirurgie, chirurgische en niet-chirurgische aangezichtsverjonging, reconstructie van lymfoedeem en reconstructieve chirurgie van het gelaat.

Samen met Dr. Van Waes vervoegt hij regelmatig het team van Dr. Voet. De samenwerking tussen dermatologen en plastisch chirurgen binnen eenzelfde praktijk bezorgt de patiënt een uitstekend en uniek multidisciplinair aanbod aan behandelmogelijkheden. 

Meer informatie over Dr. Vermeulen en behandelingen kan U vinden op www.drvermeulen.be