Dr Carl Van Waes

Dokter Carl Van Waes is plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg. Hij voltooide zijn studies geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en specialiseerde verder in het Universitair Ziekenhuis Gent op de dienst plastische heelkunde van Prof. Dr. S. Monstrey en Prof. Dr. Ph. Blondeel. In juni 2013 promoveerde hij tot plastisch chirurg. 

Hij werkt als staflid in het Algemeen Ziekenhuis Jan Palfijn Gent en is als consulent verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Gent waar hij het team van de transgenderchirurgie vervoegt. Hij heeft een bijzondere interesse voor neus- en gelaatschirurgie waarvoor hij fellowships volgde in Turkije, North Carolina en San-Francisco. 

Dr. Van Waes levert tevens een bijdrage in wetenschappelijk onderzoek en publiceerde verschillende medische artikels. Hij geeft regelmatig voordrachten en was tevens te zien in het televisie programma Complex op VIJF.

Wekelijks vervoegt hij het team van Dr. Voet voor het uitvoeren van consultaties met gespecialiseerd advies en een brede waaier aan behandelmogelijkheden.

Van esthetisch tot medisch noodzakelijke laser of heelkundige ingrepen tot Coolsculpting behandelingen (Cryolipolyse of bevriezen van onderhuidse vetophopingen) en gelaatsverjonging staan centraal. Rimpelbehandelingen met botox, hyaluronzuurfillers of lipofilling, bovenste en onderste ooglidcorrecties, facelift,  draadjeslift, borstreconstructies, buikwandcorrecties, liposuctie en littekencorrecties zijn een greep uit de meest uitgevoerde en gevraagde behandelingen.

Dr. Van Waes en zijn collega plastisch chirurg, Dr. Vermeulen, streven naar een natuurlijk en langdurig resultaat. Als plastisch chirurg bieden zij een absolute meerwaarde in het team van dermatologen voor een multidisciplinaire aanpak waar een tevreden patiënt centraal staat.