Dr Griet Voet

Dokter Griet Voet behaalde het diploma arts aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2005. Vervolgens specialiseerde zij zich ruim twee jaar in de neurologie maar besloot uiteindelijk een andere richting uit te gaan. Vanaf 2008 startte zij een opleiding dermatologie aan de Universiteit Gent onder leiding van Prof. Dr. J. Lambert. In oktober 2012 promoveerde zij tot specialist in de dermatologie-venerologie. Begin 2013 opende zij haar praktijk op de Kouter 32 te Gent.  Als lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en door het volgen van congressen en bijscholingen in binnen- en buitenland zorgt Dr. Voet voor oppuntstelling van haar medische kennis en de hedendaagse behandelmogelijkheden.

Dr. Voet en de praktijk verlenen regelmatig hun medewerking voor media reportages en interviews. In het verleden werd er samengewerkt met Volt op één, TV Oost, Het Nieuwsblad, Vitaya Magazine, Belmodo, çava?-magazine, etc.

De voorbije jaren is de medische praktijk gegroeid tot een hecht team van artsen, medische podologen en praktijkassistenten die nauw samenwerken om de kwaliteit van zorg en tevredenheid van de patiënt centraal te stellen.

U kan bij ons terecht voor algemeen als cosmetisch dermatologisch en plastisch chirurgisch advies, onderzoek en behandeling.

Medisch cosmetische gelaatsverzorgingen, peelings, medische hand- en voetverzorgingen, huidscreenings, allergie testen, wondzorg, lasertherapie (epilatie, couperose, CO2 laser), chirurgische ingrepen, definitieve behandeling van overtollig vet (Coolsculpting) en overmatig zweten (Miradry), flebologie (behandeling van spataders), botox of filling, draadjeslift, etc. ... een greep uit een brede waaier van behandelmogelijkheden.

Deze diversiteit van medisch en esthetische behandelingen, een gepersonaliseerde en discrete aanpak en het multidisciplinair team geven de praktijk een exclusief karakter in het hart van Gent.

Neem gerust een kijkje op onze website en als wij iets voor U kunnen betekenen, dan horen wij dat heel graag. Wij zijn op werkdagen steeds bereikbaar via email of telefonisch. Van harte welkom!