Assistenten

De praktijk bestaat uit een gedreven team assistenten. Zij zijn het aanspreekpunt van de dienst en begeleiden patiënten doorheen hun behandeling of behandelschema. Administratief, communicatief en organisatorisch gecoacht, beogen zij een optimale werking van de praktijk.

Vanuit hun medisch en cosmetisch geschoolde opleiding zijn zij bijzonder geëngageerd om elke patiënt met de nodige discretie en passie te verzorgen. Bij hen kan je terecht voor een medisch cosmetische gelaatsverzorging, peeling, make-up advies en camouflage, definitieve ontharing en couperose behandeling met laser, verwijderen van wratjes, begeleiden van heelkundige ingrepen en consultaties...  een greep uit hun uitgebreid takenpakket en verantwoordelijkheid voor de zorg van de patiënt. Dit alles onder deskundige begeleiding en toezicht van de betrokken artsen.

Via bijscholingen, trainingen en workshops vervolmaken zij zich in medische terminologie en productkennis. Een uitgesproken visie over samenwerking, hartelijkheid, persoonsgerichte zorg, kennis en kwaliteit is voor hen de basis voor een succesvolle dienstverlening.