Website onder constructie

Over ons

Samenwerken voor de beste kwaliteit van zorg

Een bezoek aan onze clinique bestaat uit een oriënterend intakegesprek met de assistent. Daarna volgt het consult en klinisch onderzoek bij één van onze specialisten. Deze bespreekt uw aandoening en behandelplan, zo nodig wordt aanvullend onderzoek verricht. Intercollegiaal overleg tussen de artsen en verpleegkundigen staat centraal om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Diverse specialisten werken nauw samen in de uitvoering van dermatologische zorg.

Visie

Clinique Dermatologie Gent staat voor kwaliteitszorg met een doeltreffende aanpak. Vriendelijkheid, inlevingsvermogen, een open geest en een goede communicatie zijn essentieel in onze opdracht: patiënten zich goed laten voelen zowel fysisch als psychisch.

medisch aanbod

Bij Clinique Dermatologie Gent kan je terecht voor alles wat met de huid te maken heeft. Huidziekten en esthetiek worden door een team van artsen behandeld. Onze artsen zijn niet geconventioneerd.

Dr. G. Voet - Dermatoloog
Dr. L. De Wachter - Dermatoloog
Dr. N. Vande Velde - Dermatoloog
Dr. B. Lannau - Plastische chirurg
Dr. J. Brassine - Algemeen & esthetisch arts
Dr. F. Baete - Algemeen & esthetisch arts
Dr. T. Claerhout - Algemeen & esthetisch arts

Binnen het medisch zorgaanbod is onze podoloog
I. Vansteenland een vaste waarde om voet- en nagelaandoeningen efficiënt te behandelen. Arts en podoloog werken nauw samen om de gezondheid van uw voeten te garanderen.

De nieuwste technologie

De afgelopen jaren heeft de clinique sterk ingezet op de nieuwste technieken om patiënten optimaal te behandelen. De praktijk is uitgerust met de meest recente lasers en hedendaagse behandeltoestellen. 
 
Dermatologie Gent

3D-Huidscan het beste onderzoek voor uw huid

Clinique Dermatologie Gent is als enige centrum in België gespecialiseerd in digitale screenings van de huid ter preventie van huidkanker. Met een unieke 3D-huidscan worden moedervlekken, pigmentvlekken en alle huidaandoeningen gedetailleerd gescand en digitaal opgeslagen in 3D-beeld. De nieuwste techniek om huidkanker vroegtijdig op te sporen.